I kampen for at skabe klima-bevidsthed

Hvad: Fundraising-kampagne ved ”100 Steder”
Hvem: CARE
Hvor: København/Aarhus, Danmark

Client: CARE er en global velgørenhedsorganisation dedikeret til at rede liv, bekæmpe fattigdom og opnå social retfærdighed. CARE Danmark blev etableret i 1987.

Case: Længe før klimakrisen var en alment kendt problemstilling var CARE Danmark vært for en offentlig fotoudstilling på Kgs. Nytorv i København og Store Torv i Aarhus. Den prisvindende naturfotograf Yann Arthus-Bertrand dokumenterede i udstilling “100 Places” en række af de mest truede steder i verden.

I direkte relation til udstillingen repræsenterede Storm Group CARE og fortalte om den forskel, som organisationen gør i de zoner, der rammes hårdest af klimaforandringer. Titusindvis af gæster fik en bedre forståelse af emnet, og de der havde største interesse havde muligheden for at indmelde sig på stedet og modtage en coffee table-bog som velkomstgave.

“Det er vigtigt for os at føre kampagner, vi kan stå inde for kommercielt som etisk. Derfor sætter vi pris på at samarbejde med brands som CARE og bidrage til kampen mod klimaforandringer ved aktivt at skabe øget opmærksomhed”

- Rasmus Sindberg, CEO, Storm Group

In-store kampagne for Australiens medie-mogul

Læs mere

Summer Tour for Kræftens Bekæmpelse

Læs mere

Kundeengagement på helsebølgen

Læs mere

Med SAS EuroBonus rundt i Danmarks lufthavne

Læs mere