Summer Tour for Kræftens Bekæmpelse

Hvad: Fundraising Tour
Hvem: Kræftens Bekæmpelse
Hvor: National kampagne, Danmark

Client: Kræftens Bekæmpelse er en af Danmarks største indsamlingsorganisationer. De er dedikeret til visionen om et liv uden cancer og deres hovedformål er research, forebyggelse og patientstøtte.

Case: Kræftens Bekæmpelse arbejder strategisk med udvikling af deres hvervningskanaler og derfor faldt valget på Storm Group som leverandør af fundraisingkonsulenter. Samarbejdet startede med en struktureret tour igennem det danske land, hvor vi stillede skarpt på Kræftens Bekæmpelse.

I juli og august 2018, bød vores konsulenter velkommen til langt over 1,000 nye donorer. Grundet det væsentlige spike i antallet af nye medlemmer, fortsatte samarbejdet efter sommeren, og vi har derfor haft mulighed for at bidrage med over 17,000 nye medlemmer.

“Den årlige summer tour er altid en super oplevelse for vores konsulenter, som rejser til nye egne med deres team og lærer hinanden rigtigt at kende. Den helt særlige energi afspejles også i resultaterne, og vi er glade for at kunne skabe impact for den vigtige sag”

- Mads Hartov, Chief Operating Officer

In-store kampagne for Australiens medie-mogul

Læs mere

Kundeengagement på helsebølgen

Læs mere

Med SAS EuroBonus rundt i Danmarks lufthavne

Læs mere