Storm Group

DERFOR ER VI IKKE BANGE FOR DEN DIGITALE ALDER

Digital Marketing

Vi taler ikke længere om at være på vej ind i den digitale alder – vi er der! De forhold, som nye digitale teknologier har dikteret, transformerer forbruger- og købsadfærd, ligesom de påvirker de marketing initiativer, det kræves for at beholde og få nye kunder. Storm Groups Digitale Marketing Manager, Lars Jørgensen, deler sine tanker om, hvordan den digitale tidsalder har ændret måden at få succes.

De nordiske lande er en af de mest forbundne regioner i verden. For eksempel bruger 98 % af folk i Sverige en mobil eller smartphone, og 90 % af disse går dagligt på nettet. Den adfærd påvirker i høj grad måden, kunder køber produkter. En ny undersøgelse fra Google viser, at 58 % af danskeres seneste købsrejse foregik online.

Betyder det, at field- og telemarketing er et overstået kapitel? Slet ikke faktisk. Det er vores erfaring, at mange kunder, selv dem som er vant til at shoppe online, holder af dialogen som face-to-face muligheden tilbyder, fordi de kan stille spørgsmål specifikke for dem og få svar med det samme. Det betyder dog, at de nye købsadfærd og mulighederne indenfor digital marketing skal tages i betragtning, når man udvikler nye salgskampagner.

Et godt eksempel er en af vores energikunder. Hvor vi står for kampagnen, der opererer på tværs af platforme, som er integreret, så de arbejder sammen. En del af denne omni-channel kampagne bruger AdWords, Facebook ads, e-mail-marketing, sms-marketing såvel som field- og telemarketing.

Kampagnen er udviklet for at minde potentielle kunder om fordelene ved vores klients service både, når de er online og offline. Kampagnens mange elementer er designet og integreret omkring kundens behov

Resultatet af kampagnen er meget positiv, og da vi løbende får mere data at arbejde med og anvende som fundament for nye initiativer, bliver resultaterne kun mere imponerende.

“Det bedste ved digital marketing, som jeg ser det, er den enorme fokus på data og hvordan det er muligt at monitorere kundens behov. Det betyder, at organisationer og bureauer i deres beslutningsproces kan supportere deres mavefornemmelse og erfaring med løbende tids- og kundespecifik feedback, så de kan lave bedre og mere agile kampagner. Noget der kommer både dem og kunden til gode.”

Hvis du har nogen spørgsmål til vores services indenfor digital marketing, er du meget velkommen til at kontakte, Digital Marketing Manager, Lars Jørgensen.

Kontaktinfo:

E-mail: [email protected]
Telefon: +45 3132 6647

Hvis det har interesse, kan du læse mere om vores salgsløsninger og herunder Digital Marketing her.

Anmod et opkald

Hej, godt at møde dig!

Mit navn er Trine, og jeg er din kontaktperson hos Storm Group. Jeg vil meget gerne tage en snak om, hvordan vi kan skabe resultater for din virksomhed indenfor salg og marketing. Udfyld gerne kontaktformularen, og jeg kontakter dig snarest.

Your VFB Pro license is UNVERIFIED. You must enter your license information before VFB Pro can fully function.

230