Storm Group

Vores største aktiv: mentalitet som en entreprenør

I Storm Group sætter vi en ære i at være innovative, tænke ud af boksen og holde os forrest i feltet ved hele tiden at søge efter, hvordan vi kan blive bedre. Med andre ord stræber vi efter at vedligeholde vores entreprenante ånd, som etablerede virksomheden tilbage i 2007.

billed

CFO, Torben Marvin Jensen, og CEO, Rasmus Sindberg, grundlagde Storm Group i 2007. De har begge omfattende erfaring med salg og marketing. Resten af partnergruppen bestående af Melvin Mutton og Jeppe Degn var med fra dag 1. Og vores salgsdirektører startede som salgskonsulenter, da Storm Group stadig var nystartet, og byggede en karriere i virksomheden. De tog del i at forme Storm Group og har haft en direkte indvirkning på vores vækst og succes. I dag resulterer det i en stærk forankret kultur og ejerskab fra dedikerede ledere. Det er den form for ejerskab og indflydelse, Storm Group forsøger at engagere i alle vores managers, når vi sætter rammerne for deres udvikling og lader dem påvirke virksomheden.

8 år efter opstarten, er Storm Group en ledende spiller indenfor field marketing med 12 kontorer i 3 lande og et salgsteam på ca. 150 fuldtidsmedarbejdere. En vigtig del af successen har været at vedligeholde den entreprenante mentalitet. Rasmus Sindberg forklarer, at Storm Group aldrig udviklede sig til en stor korporativ virksomhed: ”I dag er vi nærmere defineret af 12 selvstændige innovative teams af entreprenører, med så mange unge individer i vores organisation, der hele tiden leder efter måder, de kan forbedre deres salgsteam”. Han betragter netop dette, som Storm Groups største aktiv: det, at vi har kunne vedligeholde iværksætter-ånden med dens agile og løsningsorienterede mindset.

Team Manager, Viktor Nielsen, er et godt eksempel. Årets Highroller i 2015 er hårdtarbejdende og går forrest for sit team med stærke resultater. Viktor er personificeringen af gåpåmod og hjælper med at opstarte nye projekter, har flyttet for at lære af og oplære teams i andre byer og lande. Han genkender Storm Groups entreprenante mentalitet i hvert et møde med trainees, konsulenter, coaches og managere:

Hvert et spørgsmål eller gode råd kommer fra et ønske om at forny og optimere den måde, vi arbejder på og vores aftryk på operations, hvad end det drejer sig om bedre coaching, tid i felten eller noget helt tredje”.

Viktor er indbegrebet af, hvad Storm Group satte sig for at opnå: uddanne et succesfuldt salgsteam, levere stærke resultater og hele tiden kigge efter måder vi kan optimere vores tilgang og proces. Om sin egen udvikling, mentalitet og succes i Storm Group, siger han: ”Det har altid skræmt mig at tale offentligt. Jeg følte mig aldrig godt tilpas i rollen som leder for en gruppe, jeg kunne ikke lide at være udenfor min comfort-zone, og jeg blev rigtig nervøs, når jeg skulle møde nye mennesker. Da jeg startede i Storm Group, var det første gang, jeg havde lyst til at gøre noget ved det. Hver gang jeg stod overfor en ny udfordring, følte jeg mig motiveret af modstanden, jeg mødte. Jo sværere det viste sig at være, jo hårdere ville jeg arbejde for, at det lykkedes. Det er den indstilling, der gjorde, at jeg kunne arbejde med procesoptimering i 4 forskellige byer og 3 forskellige lande, det er grunden til, at jeg har arbejdet i mange forskellige kampagner, har accepteret alle projekter jeg er blevet præsenteret for og i dag holdt en stribe af præsentationer”.

Det er den slags mentalitet og lederskab, der er med til at forme Storm Group, og sørger for, at vi løbende forbedrer vores virksomhed.

Pyydä yhteydenottoa

Hej, mukava tavata!

Nimeni on Trine, olen yhteyshenkilönne Storm Groupissa. Haluaisin mielelläni keskustella kansanne siitä, että miten paranamme tuloksia teidän myynninissä ja markkinoinnissa.

Your VFB Pro license is UNVERIFIED. You must enter your license information before VFB Pro can fully function.

230