Storm Group

Kvalitet

kvalitet

Salgsindustrien møder sommetider et negativt ry og deraf ærgerlige forventninger. Der har været for meget fokus på kvantitet, og under et sådan regime lider kvaliteten. Fra dag 1 har Storm Group haft kvalitet som en kerneværdi. Vi har brugt mange ressourcer på at udvikle vores systematiske approach til uddannelse af vores konsulenter (PROACT) og håndtering af evt. problematiske oplevelser (REACT).

PROACT sikrer, at vores konsulenter får den indledende træning og løbende uddannelse, de skal bruge for at levere kvalitetssalg i mødet med kunder. Deres incitament for at levere kvalitet højnes bl.a. af en kvalitetsbonus, månedlige test and tilfældig sampling såsom mystery shopping. Disse elementer styrker kvalitetskulturen i vores virksomhed og gør, at vi kan garantere en klagerate på under 1 %.

Vi står dog som alle virksomheder lejlighedsvis overfor at skulle håndtere problematiske oplevelser. Det er situationer, hvor REACT bliver aktiveret. Vores REACT approach inkluderer en grundig analyse af situationen, efterfulgt af en REACT-rating og -rapport og i enkelte tilfælde sanktioner imod medarbejderen. Derefter gennemgår medarbejderen en gentræningsproces for at sikre, at vedkommende forstår, hvad de bør ændre for at undgå problemet i fremtiden.

”Outsourcing af salg er en tillidssag, og vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands i Skandinavien. For dem har vi leveret høj kvalitet siden 2007 og ved, hvordan vi på den bedst mulige måde sikrer og repræsenterer deres brands. Vi plejer at sige, at ”vi lover lidt og holder meget”, og det er særligt i forhold til vores kvalitet, at klienter siger, vi skiller os ud.” – Allan Fastholm, Quality Manger.

Pin It on Pinterest

Anmod et opkald

Hej, godt at møde dig!

Mit navn er Trine, og jeg er din kontaktperson hos Storm Group. Jeg vil meget gerne tage en snak om, hvordan vi kan skabe resultater for din virksomhed indenfor salg og marketing. Udfyld gerne kontaktformularen, og jeg kontakter dig snarest.