Storm Group

MMD

MMD

Vi er ekstremt stolte af vores MMD-program, og vi holder af at udbrede idéerne bag programmet. Programmet er måden, vi arbejder på, måden vi tænker, måden vi coacher og måden vi leverer bedre salg.

MMD – grundlaget for vores arbejde

MMD er Storm Groups interne uddannelsesprogram. MMD står for Marketing techniques, Management training og Development opportunities, hvilket indkapsler essensen af programmet. Det er en uddannelse, der opsætter guidelines for salg og ledelse. Alt efter medarbejderens evner til at implementere disse i praksis, kan det også være muligheden for at bygge en karriere i Storm Group.

Programmet er opdelt i 4 niveauer, og alle vores medarbejdere er startet på MMD1 og fortsat derfra. Der er forskellige krav til performance, adfærd og markedsindsigt for at fortsætte til næste niveau, hvilket sikrer, at de rigtige mennesker excellerer i programmet.

Ved at bruge de 4 niveauer sikres, at vi langsomt opbygger vores medarbejderes kompetencer på den bedst tænkelige måde både teoretisk og praktisk.

MMD sætter rammerne for, hvordan vi kommunikerer internt mellem kolleger og eksternt til kunder og samarbejdspartnere. Det sætter rammerne for, hvordan vi rekrutterer Trainees, hvordan vi leder vores forretning på dagligt basis, vores fokus på kvalitet, hvordan vi leder og coacher vores medarbejdere og hvordan vi leverer bedre salg.

”We will deliver better sales” er vores strategy statement. Det er et fokus, vi alle tror på, og som indkapsler alt, vi foretager os inklusiv vores programmet.

Der er meget mere i vores uddannelsesprogram end beskrevet her. Hvis du er interesseret i at lære mere, kan du bl.a. følge med på vores LinkedIn profil.

Anmod et opkald

Hej, godt at møde dig!

Mit navn er Trine, og jeg er din kontaktperson hos Storm Group. Jeg vil meget gerne tage en snak om, hvordan vi kan skabe resultater for din virksomhed indenfor salg og marketing. Udfyld gerne kontaktformularen, og jeg kontakter dig snarest.

Your VFB Pro license is UNVERIFIED. You must enter your license information before VFB Pro can fully function.

230