Storm Group

En national andelskampagne

Storm Group

I Danmark er vi stolte af vores andelsmarked. Organisationer, der ejes og ledes af forbrugerne, er en grundsten i det Skandinaviske social demokratiske samfund. Nogen vil dog mene, at andelstanken er et outdated emne, der var mere relevant århundreder tilbage, da vi stadig var et landbrugssamfund. Men faktisk er idéen om fælles ejerskab og løsninger, hvor slutforbrugeren har indflydelse, i stigende grad relevant i dag. I det seneste år er antallet af danskere, der aktivt deltager i deleøkonomien, tredoblet. Flere og flere deler deres bil, deres lejlighed eller deres tøj. Og i andelsselskaberne får du en andel og mulighed for at dele dit elselskab, din fagforening eller din dagligvarebutik – en andel og en stemme.

Derfor sætter vi virkelig pris på at kunne realisere samarbejdet mellem Danmarks to største andelsejede virksomheder: Coop og SEAS-NVE. Som deres repræsentant, møder vi de mange kunder og medlemmer. Kampagnen tilbyder gode tilbud til Coops medlemmer med Coop Mobil-medlemskab og andel i det andelsejede elselskab. Kunder er mere end blot kunder i begge virksomheder, og det har været givende at interagere med dem, udbrede andelstanken og byde nye medlemmer velkommen til SEAS-NVE. Vi estimerer, at på 1 år vil SEAS-NVEs medlemmer aktivere over 4,4 millioner Coop-point – en ægte win-win-situation.

Et nationalt reach

Der er over 1,4 millioner Coop-medlemmer i Danmark. Derfor er et nationalt reach essentielt i denne kampagne. Udover at Storm Group stiller med det stærkeste team af trænede salgskonsulenter er dette netop et område, hvor Storm Group kan bidrage. Med Storm Groups 8 kontorer alene i Danmark, har vores teams kunne besøge 330 forskellige Coop-butikker på tværs af landet gentagne gange henover det sidste år. Storm Group er så privilegerede at have den geografiske kapacitet, der kan leve op til størrelsen og bredden af Coop medlemsprogrammet i denne kampagne, og vi vil fortsætte med at møde så mange danskere som muligt.

Pin It on Pinterest

BE OM EN SAMTALE

Hei, hyggelig å møte deg!

Jeg heter Trine, og jeg er det første kontaktpunkt her i Storm Group. Ønsker du å høre mer om hvordan våre salgs- og markedsføringsløsninger kan levere resultat for din bedrift så er det bare å skrive inn navn og nummer, så ringer jeg deg opp.