Storm Group

Mød Lars

Web_lars

Storm Group karakteriseres særligt ved vores iværksætter-mindset, et tempofyldt miljø og evnen til at tilpasse os omskiftelige omstændigheder. Alle disse egenskaber kan man også finde i Lars Jørgensen.

Imens Lars tog sin kandidat i virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet, grundlagde han desuden sit eget kommunikationsbureau. Hos Corp Com tilbød han virksomheder assistance med kommunikationsprojekter og strategi. Derved kunne han tilføre sin teoretiske baggrund i strategisk ledelse af virksomhedskommunikation til praktiske situationer hos sine kunder. Lars forklarer: ”Det er en lærerig proces at drive sin egen forretning. Der er kun én person, der er ansvarlig for, at produktet bliver leveret, og det er dig selv. Det gjorde mig mere selvstændig og styrkede min forståelse for, hvad der skaber værdi i en virksomhed”.

Med en bachelor i International Virksomhedskommunikation og en interesse for de nye medier, vidste han, at han med sin kandidat ville tilpasse sig markedets stigende efterspørgsel for kompetencer indenfor sociale medier og tog derfor valgfag indenfor digitale medier og markedsføring.

Han startede som Storm Groups Community Manager i 2014. Han genoplivede vores sociale medie-tilstedeværelse, interne kommunikationsplatforme og employer branding strategi. ”Jeg har altid været interesseret i sociale medier, så da jeg så denne mulighed, vidste jeg, at det var noget for mig. I rekrutteringsprocessen var det også tydeligt, at Storm Group er en virksomhed, hvor der er kort vej fra ide til handling. Det tiltalte mig rigtig meget”, siger Lars.

Lars viser altid drive og ambition i sine projekter og så både mulighed og potentiale hos Storm Group indenfor digital marketing. Med hans indsats kan vi i dag tilbyde intelligente marketing flows, digital konvertering af leads og andre metoder til at booste vores klienters online brand awareness. Lars nævner, at: ”vi kan tilbyde spændende og værdifulde løsninger indenfor digital marketing, men vi leder altid efter nye uudforskede muligheder. Databaseret marketing vil utvivlsomt blive et endnu vigtigere område for virksomheder, og jeg leder altid efter måder, vi kan optimere vores løsninger på området”.

Lars startede sin karriere indenfor virksomhedskommunikation og har haft en utraditionel vej til titlen som Digital Marketing Manager, hvilket han blev forfremmet til sidste år. Men hans kontinuerlige stræben efter personlig udvikling, ønske om at udfordre sig selv og seminarer, kurser og mentor-programmer, der udvikler hans kompetenceprofil, har tilladt Storm Group at tilbyde innovative marketingløsninger for vores klienter.

Hvis du kunne tænkte dig at lære mere om Storm Groups tilbud indenfor digital marketing, er du velkommen til at kontakte Lars Jørgensen på [email protected]

BE OM EN SAMTALE

Hei, hyggelig å møte deg!

Jeg heter Trine, og jeg er det første kontaktpunkt her i Storm Group. Ønsker du å høre mer om hvordan våre salgs- og markedsføringsløsninger kan levere resultat for din bedrift så er det bare å skrive inn navn og nummer, så ringer jeg deg opp.

Your VFB Pro license is UNVERIFIED. You must enter your license information before VFB Pro can fully function.

230