OM OS

Storm Group er stedet for ildsjæle, der brænder for at arbejde med marketing og mennesker. Vi er karakteriseret af gåpåmod og et konstant ønske om at vokse – både som mennesker og virksomhed.

Vi har højt til loftet, og vores hverdag er præget af en uformel og smilende stemning.

MØD OS

Jeppe Degn, CEO

Jeppe Degn Pedersen, CEO & Partner

Jeppe har i løbet af sin omfattende, mangeårige ledelseserfaring opbygget en imponerende track record inden for bl.a. strategieksekvering og medarbejder-udvikling. Med et talentfuldt team, sætter Jeppe en inspirerende retning for Storm.

Mads Hartov, COO

Mads Hartov, COO & Partner

Mads er et stjerneeksempel på vores uddannelsesprogram. Han startede som trainee tilbage i begyndelsen af Storm og sidder nu som COO og Partner. Mads fokus ligger især på optimering af onboarding, kvalitetssikring og medarbejderudvikling.

Torben Marvin Jensen, CFO

Torben Marvin Jensen, CFO & Partner

Torben er grundlægger til Storm og entreprenør med et ægte hands on mindset. Han har ledet udviklingen af et af Nordens bedste salgssystemer, StormLive, og står for økonomi, governance og compliance i Storm Group. 

Rasmus Sindberg, Partner

Rasmus Sindberg, Partner

Rasmus er virksomhedens grundlægger og hjernen bag vores uddannelsesmodel, MMD. Derudover er han serieiværksætter med talrige internationale virksomheder på CV’et samt lederuddannelse fra IMD Business School i Schweiz.

Caroline Honoré Mortensen

Caroline Honoré Mortensen, Content Manager

Caroline har baggrund i PR og Marketing kampagner fra CBS, og har arbejdet med alt fra modebranchen til politisk kommunikation. Nu er hun den kreative hjerne bag vores marketing- og kommunikationskanaler.

Niklas Hedehus, Recruiter

Niklas Hedehus, Head of Recruitment

Niklas er drivkraften bag vores HR, employer branding og rekrutteringsstrategier. Han brænder for at finde de allerbedste talenter til vores teams og er opsat på at positionere Storm Group som en af landets allerbedste arbejdspladser.

Anton Staal Dinesen

Anton Staal Dinesen, Salgsdirektør

Anton har arbejdet sig til tops gennem Storms udviklingsprogram, efter han fik øjnene op for karrieremulighederne. I dag er han salgsdirektør for den Jyske del af virksomheden. Han har lige siden sin opstart excelleret og udvist høj performance.

Frederik Axel Madsen

Frederik Axel Madsen, Salgsdirektør

Frederik har fra sin start i Storm brilleret gennem vores udviklingsprogram og udvist en fantastisk målrettethed. I dag er han salgsdirektør og kører Roskilde kontoret. Og så smitter hans energi og ukuelige motivation af på alle omkring ham.

Christoffer Almstrand

Christoffer Almstrand, Salgsdirektør

Christoffer har tidligere været vores Country Head i Sverige, men nu er vi så heldige at have ham som leder af vores københavnske kontor. Nøglen til hans succeser er øvelse og hårdt arbejde, som han har taget med sig fra sin tid i elite basketball.

Caroline Hvid

Caroline Hvid, Office & Event Facilitator

Caroline er Storm Groups blæksprutte. Hun og har en PBA i International Hospitality Management og er bedste venner med Excel. Derudover holder styr på de praktiske ting og får hverdagen til at køre nemmere for alle omkring sig.

Martin Johansen

Martin Johansen, Head of Tech

Martin er i sandhed virksomhedens problemknuser. Han har opbygget hele Storm Groups rapporteringssystem, er vores helt egen Excel Einstein og leverer hver dag data til management omkring KPI’er, kvalitet og performance.