OM OS

Storm Group er stedet for ildsjæle, der brænder for at arbejde med marketing og mennesker. Vi er karakteriseret af gåpåmod og et konstant ønske om at vokse – både som mennesker og virksomhed.

Vi har højt til loftet, og vores hverdag er præget af en uformel og smilende stemning.

MØD OS

Jeppe Degn Pedersen, CEO & partner

Jeppe udfordrer altid sine kolleger til lidt sund konkurrence på golf- eller padelbanen. Ellers udfordrer han på daglig basis sine 10 tommelfingre med et boligprojekt – måske han er den næste store DIY-stjerne?

Mads Hartov, COO & partner

Mads er tosset med chili. Så tosset at han laver sine egne hotsauces. Og ingen hotsauce produktion er fuldendt uden god baggrundsmusik – heldigvis har han er kæmpe vinylsamling at vælge fra.

Torben Marvin Jensen, CFO & partner

Torben har formået at få en mindre bondegård ind på sin parcelhusgrund med intet mindre end 5 høns, 4 vagtler, kaninen Buller og kampfisken Kalle.

Rasmus Sindberg, Partner

Rasmus elsker at bygge. Når han ikke bygger virksomheder, så bygger han på sit hus eller sommerhus – og selvfølgelig lego med sine børn.

Martin Johansen, Head of Tech

Martin tilbringer absurd meget tid på byggepladser og i zoologisk have – han giver sine sønner skylden, men vi er sikre på, at han bare bruger dem som en undskyldning.

Niklas Hedehus, Head of Recruitment

Niklas er uddannet konditor, men kan egentlig ikke rigtig lide kage. Og så har han en Mini Cooper tatoveret, fordi det er den eneste bil, han har ejet.

Caroline Hvid, Office & Event Facilitator

Caroline er en af de få mennesker, der faktisk kan slikke sig på albuen. Det er ret imponerende. Og så spiser hun alt for meget tomatsalat, mens hun sidder og drømmer om bilen over dem alle, ifølge hende selv, en Audi Q7.

Sarah Bøgelund Sørensen, Executive Assistant

Sarah er tidligere professionel danser. Og når hun ikke danser rundt på kontoret, så har hun tænderne i en croissant – hun har en (meget) stor forkærlighed for smørfyldt bagværk.

Caroline Honoré Mortensen, Content Manager

Caroline elsker at skabe content – både på arbejdet og hjemme i køkkenet til hendes mad-instagram. Finder du hende ikke med et piskeris i hånden, har hun fat i sin tennisketcher eller gamer-mus.

Christoffer Almstrand, Salgsdirektør

Chris påstår at være god til alle slags boldsport – og hvis ikke i virkeligheden, så i det mindste i FIFA. Hans kolleger forholder sig skeptisk, og synes i øvrigt også, han er lidt for optaget af aktiemarkedet.

Anton Staal Dinesen, Salgsdirektør

Anton elsker at gå i sauna. Og hvis du ikke finder ham midt i en god gus, så sidder han nok og mediterer en sted. Mindfulness og personlig udvikling er nemlig stor passioner.

Frederik Axel Madsen, Salgsdirektør

Frederik er en mand af mange talenter. Han er tidligere kordreng, trommeslager og Danmarksmester i vandpolo. Og så giver han altid gode high-fives og kærlige peptalks.