Storm Group

Vigtigheden af talentudvikling

Talent Development Officer Melvin Mutton forklarer her sit syn på vigtigheden af at opmuntre, udvikle og være mentor for vores talentfulde medarbejdere.

Melvin1

”Med fokus på vores medarbejderes uddannelse og personlige udvikling besluttede partnerne at introducere en indsatsgruppe indenfor talentudvikling i Storm Group for at skabe bedre muligheder for alle i organisationen, som ønsker at udvikle sit talent. Tiltagene gælder om det er din første dag i virksomheden, eller om du er i gang med en karriere i coaching og ledelse gennem vores anderkendte MMD-program.

Mange virksomheder bruger enorme ressourcer på at tiltrække nye medarbejdere og forsøger at finde det næste talent, der skal skabe værdi for virksomheden. Det er derfor essentielt, at vi forbliver fleksible og altid har målet for øje for ikke at gå glip af den næste superstjerne, der vil være del af vores salgs- og muligvis ledelsesteam.

Vores afdeling for talentudvikling afholder team-events, kompetencegivende workshops, konferencekald og individuelle møder med fokus på mentoring, personlig udvikling, inspiration, lederskab og coach-træning. Ved at investere tid, penge og dedikation i medarbejdere på alle niveauer hjælper afdelingen med at skabe en sund kultur i Storm Group og er et værdifuldt tiltag for vores medarbejdere, klienter og fremtidige kunder, der møder vores energiske og vækstende virksomhed.

Jeg er personligt fyldt med optimisme ift. talentudviklingen i dag. Vi er vokset fra stærk til stærkere. Og når virksomheden møder udfordringer sætter vores afdeling ind med motivation, uddannelse, udvikling og inspiration til vores stærkeste coaches og rekrutteringsteam, så de kan komme på højde med situationen og støtte op om at vende skuden for at skabe værdi både i salg og vækstmål. I dag er vi 10 Core Members og 16 Rising Stars, der leder virksomheden fra fronten i performance and teambuilding.

2016 bliver det største år til dato for talentudvikling. Vores mål er at udvikle flere kommende managere, så vi kan nå virksomhedens mål både i dag og ved fremtidige ekspansioner.

De bedste hilsner

Melvin Mutton

Talent Development Officer & Partner”

 

BEGÄRAN OM UPPRINGNING

Hej, trevligt att möta dig!

Jag heter Trine och jag är den första kontaktpunkten här i Storm Group för att diskutera hur våra sälj- och marketinglösningar kan leverera resultat till ert företag. Skriv bara in namn och telefonnummer så ringer jag upp dig.

Your VFB Pro license is UNVERIFIED. You must enter your license information before VFB Pro can fully function.

230